Uitnodiging lezing Paleis Het Loo

De Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV) nodigt u graag uit voor een bijeenkomst bij één van onze samenwerkingspartners, Paleis het Loo in Apeldoorn.

Op vrijdag 16 februari 2024 wordt er een lezing gehouden over het vernieuwde Paleis het Loo en haar bewoners door conservator Paul Rem.

Ontvangst is om 14.00 uur in Stal 1 in het Stallendepartement van het Paleis. Na een kopje thee of koffie zal Paul Rem zijn lezing houden. Na afloop kunt u nog even napraten en nog een kopje koffie of thee drinken. De lezing en koffie/thee worden u door de Koninklijke Oranjebond gratis aangeboden.

Na de lezing kunt u om 15.30 uur tot 17.00 uur desgewenst een bezoek brengen aan Paleis het Loo, dat in de afgelopen jaren deels een uitbreiding en metamorfose heeft ondergaan. Voor bezitters van een museumkaart is de entree gratis, voor anderen geldt een toegangskaart voor eigen rekening. Parkeerkosten zijn eveneens voor eigen rekening.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maximaal 60 personen kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aanmelden kan tot 5 februari a.s. bij onze secretaris Dick Steenks via secretariaat@oranjebond.nl