KBOV-CONGRES WASSENAAR 2020 VERVALT, MAAR…

Het KBOV-Congres 2020 gepland in Wassenaar is, zoals zoveel activiteiten in Nederland, komen te vervallen. COVID-19 en alle beperkingen die deze epidemie met zich meebrengt heeft de KBOV in samenspraak met de Wassenaarse Oranjevereniging Koningin Wilhelmina daartoe doen besluiten. Voorbereidingen waren al in volle gang, er lag een mooi programma, maar graag gaan we samen voor een veilig KBOV-Congres en daarvan kan in 2020 helaas geen sprake zijn.

Zomer 2020: bezoek ‘royale’ locaties: een Oranje dagje uit!

EEN UNIEK ALTERNATIEF VOOR ALLE KBOV-LEDEN WÉL IN 2020

Om u als KBOV-lid toch iets bijzonders voor te leggen in 2020 is de KBOV in gesprek gegaan met de sKBL, de stichting Kastelen, historische Buitenplaatsen en Landgoederen.

Op de website www.skbl.nl lezen we:

Met z’n allen delen we een mooie erfenis:  heel veel kastelen, buitenplaatsen en landgoederen. Wist u dat we in Nederland meer dan 1200 kastelen hebben en vele honderden historische buitenplaatsen en landgoederen? Er is vast zo’n bijzondere plek bij u in de buurt. Neemt u er eens ’n kijkje. Ontdek de schoonheid van de sprookjesachtige bouwwerken,  de weelderige tuinen en parken. U zult blij verrast zijn. Dat is wat wij als stichting Kastelen, historische Buitenplaatsen & Landgoederen (sKBL) graag zien. Het is een unieke erfenis en iedereen mag ervan genieten.

Sámen voor ons historische en groene erfgoed.

Elke bij de KBOV aangesloten Oranjevereniging of Stichting ontvangt in de laatste dagen van juli 2020 een speciale KBOV-Nieuwsbrief. Een extra ZOMEREDITIE. Daarin álles over de speciale samenwerking tussen de KBOV en de sKBL, én over een bijzondere actie! Vraag er naar bij uw secretaris / contactpersoon.

Een mooie, zonnige, goede én veilige zomer gewenst!