Quizzzit organiseert op maandag 27 april de eerste Grote Online Oranjeverenigingen Quiz!

In het verleden hebben wij met grote regelmaat onze quizzen mogen spelen bij Oranjeverenigingen in Nederland. Dit resulteerde altijd in een feestje en dat werd gewaardeerd door de deelnemers. Maar ook de vereniging kon op deze manier de verenigingskas wat extra spekken door een verhoogde baromzet.

Helaas is op dit moment ook bij veel Oranjeverenigingen het contact met de leden niet meer op deze vertrouwde manier mogelijk.

Om toch ook in deze tijd iets voor jullie leden te kunnen betekenen hebben wij bij Quizzzit besloten om op  maandag 27 april 2020 een live online Quiz Show te streamen die we speciaal richten op alle bij ons bekende Oranje verenigingen in Nederland. Hierbij zullen de deelnemers van de deelnemende Oranjeverenigingen tegen de individuele leden van de andere Oranjeverenigingen spelen. En uiteindelijk kan er maar 1 Oranjevereniging de winnaar zijn.

Hoe werkt het?

Je betaalt als vereniging eenmalig € 295 om alle leden toegang te kunnen geven voor deze online Quiz Show. De show zal live vanuit onze eigen TV studio worden gestreamd en door een professionele quizmaster worden gepresenteerd. Iedere vereniging ontvangt vooraf een unieke code die toegang geeft tot onze livestream. Alle leden kunnen dan met deze code vanuit huis op de eigen laptop de show volgen en meespelen via de eigen smartphone, die dan zal fungeren als stemkastje.

Donaties leden aan de eigen club.

Iedere club is vrij om te bepalen hoe ze de deelnemende leden laten doneren aan de eigen club. Uiteraard is de complete opbrengst van deze donaties voor de Oranjevereniging zelf. Daarnaast kan een sponsor ook benaderd worden om zich aan te sluiten bij deze actie.

Wat is er te winnen?

Iedere Oranjevereniging mag natuurlijk zelf voor de eigen deelnemende leden prijzen beschikbaar stellen.

Maar voor de ultieme winnaar stelt Quizzzit een hoofdprijs beschikbaar. De individuele deelnemer met het hoogste aantal punten wint voor zijn of haar Oranjevereniging een geheel verzorgde live Quizzzit Quiz t.w.v. 750 euro! Deze zal, in overleg met de vereniging, later dit jaar op een door de Oranjevereniging locatie plaatsvinden.

Hoe lang duurt de quiz en hoe ziet zon quiz er uit?

De quiz zal gespeeld worden op maandag 27 april 2020 om 20:00. En duurt 1 uur en 15 minuten.

Klik hier of op de foto voor onze online promo quiz.

Hoe meld ik me aan?

Beantwoord deze mail of stuur een mailtje naar verenigingen@quizzzit.nl

Na betaling ontvang je een uitnodiging per mail. Uiteraard zorgen wij voor een heldere uitleg die naar iedere deelnemer gestuurd kan worden.

Zijn er nog vragen? Laat het ons weten! Wij hebben er enorm veel zin in, dus hopelijk tot 27 april !!

Met vriendelijke groet,

Dirk-Jan van Gerwen
Witvensedijk 12
5296 KH ESCH
Tel: 0411-602425
Mobiel: +31654344398

www.quizzzit.nl
www.quizzzit.net