De Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen viert het 10-jarig koningschap van koning Willem-Alexander met een speciaal magazine. Het is eenmalig gratis verspreid over de verschillende Oranjeverenigingen in Nederland, maar bovenal onder de duizenden vrijwilligers in ons land die in hun eigen omgeving Koningsdag mede mogelijk maken. Het magazine is daarnaast ook via onze website te bestellen.

Onder meer Jan Slagter, Albert Verlinde, Hadewych Minis, Coos Huijsen, Kamervoorzitters Ankie Broekers-Knol en Jan Anthonie Bruijn werkten mee aan het magazine. Op het Rotterdamse stadhuis is woensdag 12 april het eerste exemplaar door hoofdredacteur Rick Evers overhandigd aan burgemeester Ahmed Aboutaleb. Rotterdam is dit jaar gaststad voor Koningsdag. Een bijzondere editie, niet alleen omdat koning Willem-Alexander en koningin Máxima tien jaar op de troon zitten, ook omdat het de tiende editie van Koningsdag is.

Rick Evers overhandigt het eerste exemplaar aan Ahmed Aboutaleb. Naast Rick KBOV-voorzitter Pieter Verhoeve. Naast de burgemeester staan redactieleden Dick Steenks, Jasper van Zuuren en Jilske de Bruin.